Unicitatea momentului, rafinamentul romantic al amintirilor!

Unicitatea momentului, rafinamentul romantic al amintirilor!


Suntem o echipă cu 10 ani de experiență în fotografia & videografia de eveniment.
Experiența acumulată ne determină să afirmăm că o nuntă este un eveniment care debordează de emoție spontană, de aceea spunem că ziua nunții voastre este una plină de amintiri frumoase alături de oamenii pe care îi iubiți cel mai mult, așa că găsirea fotografului de nuntă potrivit pentru a surprinde fotografiile formale, în timpul și după ceremonie, ar trebui să fie o prioritate în procesul de planificare a nunții.
Suntem recunoscători fiecărui cuplu care a stat în fața lentilelor noastre de-a lungul anilor, suntem mândri de poveștile pe care le-am creat pentru cei care se iubesc la nesfârșit, dar și onorați de aprecierile pe care le-am primit din partea celor care ne-au zâmbit binecuvântat în ziua unică a vieții lor.
Suntem onorați să fim echipa care va reaprinde în sufletul vostru emoțiile zilei de nuntă ori de câte ori veți răsfoi albumul amintirilor, întrucât scopul nostru este să aducem povestea nunții la viață într-un set coerent de imagini, nu instantanee deconectate. Din multitudinea de furnizori cu care veți colabora, atât în etapele premergătoare pregătirii evenimentului, cât și în timpul evenimentului, suntem singurii care participă la întreg evenimentul vostru și, cu siguranță, suntem singurii care vom imortaliza detaliile unui eveniment remarcabil. Vom fi acolo, împreună cu voi, de dimineață și vom imortaliza detaliile nunții voastre: rochia și voalul tău, costumul lui, pantofii tăi, buchetul tău, suita de invitați, inelele, sticlele de parfum, bijuteriile de mireasă, dar și pregătirile pe care le veți face împreună cu domnișoarele și cavalerii de onoare. Vom fi acolo să vă surprindem părinții și bunicii cu lacrimi în ochi, radiind de fericire și împlinire, când la biserică preotul vă va binecuvânta. Vom fi acolo să vă surprindem emoțiile primului dans, precum și cele mai importante momente ale petrecerii. Ședința foto & video de minim două ore va fi dedicată exclusiv vouă, actorii principali ai acele zile.
Toate aceste detalii se vor concretiza în ceva frumos, povestitor, artistic și special, pentru că, practic, fiecare detaliu, fiecare moment, fiecare imagine sunt realizate cu intenția de a spune povestea nunții voastre.
Ne dorim ca răsfoind peste ani materialele să retrăiți acele clipe prin imagini și cadre care sunt rafinate, sofisticate, elegante, atemporale și romantice.
Back to Top